RO    EN    DE    AT    HR   

Platforma online IQteh pentru afacerea dumneavoastra

“ONE CLICK TO YOUR CLIENTS”

Acest motto a reprezentat motivarea dezvoltarii platformei IQteh.

Am considerat intotdeauna ca pentru a face vanzari, pentru a le urmari si pentru a gestiona perfect relatia cu clientii este nevoie in primul rand de cat mai mult timp pentru a pune la punct strategia de vanzari. Am constatat de asemenea ca vanzarile erau din ce in ce mai incarcate de problemele conexe, cum ar fi: comenzile preluate si procesate gresit, companiile aveau nevoie de echipamente din ce in ce mai performante (computere, servere, conexiuni scumpe la internet, licente software, mentenanta), facturile si chitantele emise pe teren erau din ce in ce mai greu de inregistrat in contabilitate, iar toate aceasta ne-au determinat sa dezvoltam cea mai ingenioasa solutie online destinata mobilitatii – IQteh.

IQteh prin modulele sale – IQsfa, IQcrm si IQhr va ofera posibilitatea de a gandi procesul de vanzare cu totul altfel.

Stim cu totii ca dezvoltarea fiecarui business este generata de forta de vanzari, indiferent de modul in care se realizeaza – vanzare directa de produse, vanzare de servicii de consultanta, etc. Tocmai din acest motiv incepand cu IQteh procesul de vanzare devine ideal.

Prin IQsfa va punem la dispozitie direct pe telefoanele dumneavoastra (echipate cu BlackBerry sau Windows Mobile) toate resursele necesare: planificare vizite clienti, preluare de comenzi, verificare stocuri produse, verificare solduri clienti, intocmire documente contabile – facturi si chitante, etc.

Prin IQcrm va oferim posibilitatea eficientizarii relatiilor cu clientii dumneavoastra si a activitatilor interne. Veti aduce mai repede clienti noi in portofoliu si veti imbunatatii relatiile cu clientii existenti. IQcrm pune la dispozitia flotei de vanzari direct pe telefoanele mobile (echipate cu BlackBerry sau Windows Mobile) informatiile necesare optimizarii relatiilor cu clientii.

Prin IQhr aveti posibilitatea ca sa urmariti foarte usor performantele angajatilor dumneavoastra.

Am implementat cu succes avantajele “cloud-computing” si va oferim acum acces la servere, baze de date, tehnologiile cele mai noi, dar fara a fi obligati sa investiti in echipamente. Singura investitie este in abonamentul pe care il veti avea si care va fi gandit exact pentru ce aveti nevoie. Toate informatiile sunt securizate si beneficiaza de back-up permanent.

Veti plati atata timp cat aveti nevoie si doar pentru ce folositi. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul!

IQ Teh • Prezentare