• TURNS OPPORTUNITIES INTO BUSINESS!

  Cea mai buna solutie mobila adresata companiilor pentru managementul echipei de vanzari si managementul relatiei cu clientii.

 • BIROU MOBIL

IQcrm este prima solutie gandita inca de la inceput pentru platforme mobile si apoi pentru folosire desktop. Acest avantaj major face ca IQcrm sa aiba aceeasi imagine unitara atat pe terminale BlackBerry, iPhone, tablete si calculatoare. Este din ce in ce mai clar ca activitatea zilnica se desfasoara tot mai mult in afara firmei, iar IQcrm este solutia perfecta care iti transforma biroul intr-un accesoriu mobil.

 • SOLUTIE INTELIGENTA

  Prin optiunea IQ devine foarte simpla gestionarea unei noi oportunitati de business. Meniul IQ permite introducerea rapida a unui nou cont, a unui nou contact si o noua oportunitate dintr-o singura operatie, fara a avea nevoie de acces in mai multe meniuri.
 • AL SASELEA SIMT

  Interfata foarte intuitiva, design-ul prietenos si arhitectura optima in folosire propune IQcrm ca fiind simtul perfect necesar oricei afaceri de succes – al 6-lea simt al afacerii. Printr-un numar de maxim 3 accesari poti ajunge la oricare din functiile solutiei fara a fi necesare folosirea de resurse suplimentare pentru a invata sa lucrezi cu aplicatia.
 • DOCUMENTE LA PURTATOR

  Prin facilitatea DOCUMENTE este foarte usor pentru fiecare utilizator de IQcrm sa aiba acces de oriunde la materiale de prezentare (mape, brosuri, fise tehnice si de prezentare pentru produse), conditii comerciale, draft contracte, oferte clienti, etc. Toate acestea sunt la indemana utilizatorului chiar din momentul vizitei la client.
 • BUGETARE USOARA

  Fiecare am fost de atatea ori in situatia de a avea nevoie de bugete pentru a finaliza cu succes o afacere (ex. bugete de protocol, marketing, publicitate). Folosind IQcrm acest lucru devine usor de realizat si vei avea garantia ca solicitarile tale vor ajunge intotdeauna catre persoanele in masura sa decida aprobarea costurilor.
 • SUPORT CLIENTI

  Facilitatea de suport a aplicatiei IQcrm aduce un avantaj foarte important utilizatorului prin faptul ca se afla in contact permanent cu cerintele de suport lansate de clientii din portofoliu.
 • COMPLET INDEPENDENT

  IQcrm este o solutie ce foloseste din plin avantajul cloud computing si permite utilizatorului sa foloseasca o aplicatie completa fara a avea nevoie de investitii in infrastructura, software, echipamente. Vei plati pentru IQcrm exact pentru cat vei avea nevoie!
IQ crm • Prezentare