Solutia IQhr pentru managenentul resurselor umane

IQhr este o solutie solida si completa de management a resurselor umane, care vine in intampinarea nevoilor oricarei companii de a-si optimiza investitia in cea mai importanta resursa a sa - resursa umana, si vizeaza o corelare eficienta a activitatii angajatilor cu celelalte activitati de business din cadrul companiei asigurand succesul afacerii dvs..

IQhr se muleaza pe infrastructura hardware existenta avand ca rezultat investitii minime in IT si reducerea la maxim a costurilor de implementare.

IQhr este o aplicatie proiectata in tehnologie client-server care permite accesul la bazele de date a unui numar mare de utilizatori si lucrul in medii distribuite. 

IQhr a fost gandita si conceputa astfel incat sa se adreseze firmelor care doresc sa-si gestioneze intr-un mod eficient activitatea de resurse umane, activitate care astazi nu se mai limiteaza doar la functia administrativa, ci cuprinde si alte tipuri de activitati, cum ar fi recrutarea si selectia angajatilor, crearea si aplicarea de politici si proceduri care normeaza activitatea, planuri de cariera si dezvoltare profesionala sau evaluarea rezultatelor profesionale ale angajatilor. IQhr va asigura  accesibilitatea datelor in timp real si obtinerea unor raporte specific, diminuarea volumului de documente si reducerea timpului alocat activitatii administrative, eficientizarea costurilor si a productivitatii muncii.

Cateva din beneficiile IQhr

  • planificarea, recrutarea, selectia si distribuirea in procesul muncii a personalului
  • evidenta privind educatia si pregatirea profesionala a angajatilor
  • evaluarea performantelor angajatilor
  • intretinerea inregistrarilor de personal si elaborarea de rapoarte si statistici
  • accesul rapid la informatiilor de interes pentru salariati
  • necesita un timp scurt de implementare  si de intelegere
  • este un sistem informatic integrat, complet personalizabil
  • asigura securitatea si confidentialitatea datelor prin accesarea modulelor in regim multilevel
  • asigura accesul in timp real si foarte facil la orice informatie
  • platforma de rapoarte completa

 

IQhr prin facilitatile de administrare personal, permite managementul datelor referitoare la activitatea cu personalul si urmareste "ciclul de viata" al angajatilor in cadrul firmei: recrutare, costuri, instruire, performanta, promovare. Pe baza informatiilor despre angajati, cuprinse in diferite baze de date, fiecarui angajat i se poate atribui un anumit mod de salarizare si pontaj din gama de politici de salarizare, respectiv pontaj definite pentru firma dumneavoastra. IQhr beneficiaza de un puternic modul de raportare care poate genera diferite liste, rapoarte si statistici, asigurand suportul necesar pentru luarea deciziilor la nivel managerial.

IQhr prin facilitatile de administrare training personal, realizeaza continua monitorizare a performantelor angajatilor conform planurilor de instruire realizate la nivel managerial, ceea ce duce la o mai buna formare a fortei de munca. Modulul ofera posibilitatea evaluarii, cantitativ si calitativ, a rezultatelor obtinute pe fiecare persoana din cadrul echipelor de cursanti. IQhr permite o optimizare a costurilor financiare suportate de firma si evidenta amortizarii acestora in timp.

Pentru mai multe detalii contactati-ne!

IQ hr • Prezentare